Partners van Goalie Sports

Goalie Sports heeft een directe samenwerking met:

Fons Mulder: profkeeper, voorheen FC Utrecht, sinds 2016 USV Hercules (derde divisie)
Marcel Mul: teammanager, voorheen keeperstrainer FC Utrecht (hoofdmacht)
SV Lopik

Fons Mulder is een 28-jarige voetballer uit Nederland, (* 5 apr. 1991 in , ). Mulder speelt sinds 2016 bij USV Hercules (USV). Hij speelt op de positie Keeper.


Marcel Mul is sinds enkele jaren verantwoordelijk voor de keepers van FC Utrecht. Naast de keepers van het eerste elftal traint Mul ook de jeugd van de club uit de Domstad. “Als keeper moet je niet reageren, maar anticiperen.”


SV Lopik is een op 16 juni 1953 opgerichte amateurvoetbalvereniging uit Lopik, Nederland. De thuiswedstrijden worden op “sportpark Lopik” gespeeld.

Het standaardelftal speelt in de Tweede klasse zaterdag (seizoen 2018/19).


Keepers worden vaak niet óf slecht getraind bij hun club en met dat idee besloot ik mijn eigen keepersschool te beginnen.


De keeperstrainer Piet Kastelein heeft jarenlang ervaring met het verzorgen van keeperstrainingen. Als jij bij keepersschool Klemvast komt, hoef je niet bang te zijn dat je verzuipt tussen alle doelmannen.


KeepersSchool Noord is in 2009 na een intensieve voorbereidingstijd opgericht door Jacco de Laat uit Meppel.
Helemaal idolaat van voetbal en in het bijzonder het ‘keepersvak’, is hij op betrekkelijk jonge leeftijd gediplomeerd keeperstrainer geworden.