Welkom bij Goaliesports!

Goalie Sports

Goalie Sports is een jong en eigentijds merk, welke zich richt op de markt van teamsporten in het algemeen en specifiek op het gebied van voetbal keepershandschoenen en accessoires.

Waarom nieuwe keepershandschoenen op de markt brengen?

Door middel van eigen expertise van ruim 35 jaar als keeper en keeperstrainer, zagen wij al geruime tijd mogelijkheden om de keepershandschoen te verbeteren. Met name op het gebied van pasvorm en flexibiliteit viel nog veel te winnen.

Na de oprichting van Goalie Sports in 2011, zijn we twee jaar bezig geweest met het ontwikkelen van wat uiteindelijk de meest ideale keepershandschoen is geworden.

Tijdens het productieproces hebben we gezocht naar de meest geschikte materialen om de flexibiliteit van de keepershandschoen zo optimaal mogelijk te krijgen. De handschoenen zijn door diverse keepers, onder andere Fons Mulder en Marcel Mul, getest. Hun aanwijzingen zijn verwerkt in het uiteindelijke resultaat. Tijdens het productieproces is regelmatig de kwaliteit getoetst.

Nu kunnen wij een product leveren waarbij gebruik is gemaakt van de beste materialen en dat met de grootst mogelijke zorg is geproduceerd.